Jogi nyilatkozat

Habár a http://joga.helyek.eu készítésekor a lehető legpontosabb információk közlésére törekedtünk, az adatok helyességéért felelősséget nem vállalunk. A helytelen információból eredő közvetett vagy közvetlen kárért, veszteségért, bevétel kiesésért nem vállalunk felelősséget. A kapcsolódó linkek működéséért és tartalmáért felelősséget nem vállalunk.

A http://joga.helyek.eu lehetőséget biztosít látogatóinak adataik megadása mellett értékelések közzétételére, azonban az így közzétett értékelések tartalmáért felelősséget nem vállalunk. A szerkesztők nem vizsgálják át az értékeléseket, azok automatikusan kerülnek publikálásra. Igyekszünk a sértő, etikátlan és/vagy durva értékeléseket kiszűrni, azonban garanciát nem vállalunk a szűrésre. Kérésre a sértő, etikátlan és/vagy durva értékeléseket töröljük.

Kérjük, vegye fel az oldal szerkesztőjével a kapcsolatot, ha hibát észlel az oldalon. Mielőtt felhasználná az itt talált információkat pontosítsa azokat telefonos egyeztetéssel a kiszemelt hellyel, vagy más forrásból.

Ha megjegyzése van a szöveggel, képekkel vagy szerzői joggal kapcsolatban, kérjük írjon üzenetet. az oldal szerkesztőjének. Ha fel szeretne kerülni a weboldalra, kérjük küldje el adatait itt.

Kiemelt megjelenésre vonatkozó ajánlatunkat itt tekintheti meg.

Az oldal használatával Ön elfogadja a fenti feltételeket.

Adatkezelési szabályzat

Az oldalon szereplő adatok nyilvános adatforrásokból lettek beszerezve. Az oldal kezelője az adatokat a mindenkor hatályos adatvédelmi törvény és adatvédelmi előírások betartása mellett igyekszik kezelni és közzétenni.

Amennyiben úgy érzi, hogy a megjelent információk sértik az Ön jogait, lehetősége van kérni adatainak törlését a rendszerből. A törléssel együtt az összes helyek.eu aloldalról törlődnek adatai.

Mivel az adatok nyilvános adatforrásokból kerültek a rendszerbe, vagy olyan felhasználók küldték be azokat, akinek kilétét nem tudjuk hitelesen ellenőrizni, így az adatok közlése csak másodközlésnek számít. Az adatok mellett megjelenő címkék, keresőszavak, kifejezések kizárólag a keresés technikai megkönnyítése végett vannak elhelyezve, mint címkék. A címkék nem állnak feltétlenül kapcsolatban a tárgyalt cég vagy személy tevékenységével vagy egyéb jellemzőivel.

Jóga Helyek

Purnam, BudapestAngyalfény Ezoterikus Központ, BudapestVinyasa Flow Yoga, BudapestMano Jóga, PécsYupa! Jógázó, BudapestIndigó Jóga és Tánc stúdió, BudapestBikram Yoga Buda, BudapestBikram Yoga, Budapest